Nieuwe frisse uitstraling voor Notarishuis IJmond

Posted by: NHIJ Category: Algemeen Tags: Comments: 0

Sinds half augustus wordt er hard gewerkt in Notarishuis IJmond. Niet alleen door de notaris, kandidaat-notarissen en medewerkers, ook door diverse vakmensen die zich op een volledig nieuw interieur storten. Het interieur van het hele kantoorpand aan de Dokweg wordt aangepakt, van raambedekking, vloerbedekking, schilderwerk en meubilair, tot sanitair en pantry. De verwachting is dat de vernieuwing begin november gereed is.

img_0056

We blijven gewoon geopend  
Voor ons is het van groot belang u als cliënt van dienst te kunnen blijven zijn. Het kantoor blijft gedurende de gehele renovatie toegankelijk voor cliënten. De verbouwing vindt zodanig plaatst dat alle gebruikelijke notariële werkzaamheden kunnen doorgaan gedurende de gehele verbouwing. Overlast voor cliënten en medewerkers wordt tot een minimum beperkt.

Markante IJmuidense plekken
Alle werkzaamheden worden aansluitend uitgevoerd.Een mooie toevoeging vormen de fraaie visuals van markante plekken in IJmuiden. Deze visuals worden binnen kantoor weergegeven om onze regionale binding in beeld te brengen. Om het ruimtelijke effect te benadrukken komt er één grote glaswand. Alles wordt opener en lichter, wat een frisse, nieuwe uitstraling oplevert. U zult zich als cliënt nog meer op uw gemak voelen en nog minder een ‘drempel’ ervaren om binnen te komen. U bent van harte welkom, nu en in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *