Notarishuis IJmond geeft advies aan starters

Posted by: NHIJ Category: Algemeen Tags: , , Comments: 0

Op woensdag 24 juni 2015 organiseert Rabobank IJmond een woonbijeenkomst speciaal voor starters: het Starterscafé. Tijdens deze avond laten ze zien wat er komt kijken bij de aankoop van een eerste huis. Tevens is er de mogelijkheid om kort in gesprek te gaan met een financieel adviseur. Er is bovendien een woonmarkt met onder andere makelaars, een woonspecialist uit de regio IJmond en Notarishuis IJmond is aanwezig.

Een eerste huis kopen

De economen van de Rabobank voorzien de komende twee jaar een verdergaande groei van de woningmarkt in Nederland. Ben jij van plan om binnenkort je eerste huis te kopen of ben je je op dit moment aan het oriënteren voor de toekomst? Dan ben je vast nieuwsgierig naar wat er allemaal bij komt kijken.

Waar begint de zoektocht naar je eerste koophuis?

Hoeveel kan je lenen en welke hypotheek kan je afsluiten?

Hoe maak je een goede berekening van de maandlasten?

Wat is de Nationale Hypotheekgarantie (NHG)?

Als je een eerste huis gaat kopen dan komt er nogal wat op je af. Het is nieuw en er zijn zaken die je goed moet uitzoeken. Eric Ros van Notarishuis IJmond geeft advies.

Het Starterscafé vindt plaats in het Telstar Stadion in Velsen-Zuid.

Programma

18.30 uur    Ontvangst

19.00 uur    Welkom en rondetafelgesprek ‘Eerste huis kopen’

20.30 uur    Woonmarkt en korte adviesgesprekken

21.30 uur    Afsluiting

Aanmelden

Wil jij erbij zijn 24 juni? Je kunt je aanmelden via de speciale eventsite. De website is:https://events.rabobank.com/ijmond/starterscafe2015/  Na de registratie ontvang je een bevestiging van je deelname. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via (023) 513 35 00 of particulieren@ijmond.rabobank.nl

rabobank

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *