Koffiedrinken met de notaris?

Posted by: NHIJ Category: Personen- en familierecht Tags: Comments: 0

Loopt u nog steeds met een prangende vraag over bijvoorbeeld praktische zaken die zich voordoen wanneer iemand in uw naaste omgeving overlijdt? Bijvoorbeeld uw partner, ouder en andere in uw naaste omgeving. En wilt u graag weten wat belangrijk is om direct te doen of wellicht juist niet te doen? Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunt u deze vragen stellen aan notaris Eric Ros. Hij zal op 5 november aanstaande tussen 9.30 uur en 11.30 uur aanwezig zijn in Uitvaartcentrum IJmuiden aan de Waalstraat en kan u de antwoorden op deze vragen geven. Mocht blijken dat u meer vragen heeft of dat u een specifiek geval verder met de notaris wilt bespreken, kunt u altijd nog een afspraak maken op kantoor.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *