Servicepaspoort: Leef en beweeg beurs 2013

Posted by: NHIJ Category: Algemeen Tags: , , , , Comments: 0

Op 5 oktober aanstaande zal notaris Ros om 12.30 uur een lezing geven op de Leef & Beweegbeurs over het leventestament. Na afloop van de lezing zijn er vouchers beschikbaar, waarmee u korting kunt krijgen bij het opstellen van uw nieuwe testament.  De beurs wordt door Servicepaspoort georganiseerd van 11.00 – 16.00 uur. U kunt dan kennis maken met de verschillende diensten en zorg- en welzijnsmogelijkheden van Servicepaspoort, haar leveranciers en moederorganisatie Zorgbalans. Behalve het aanbod van de leveranciers zijn er ook andere lezingen en workshops en voor iedereen interessante voordelen. Bij voldoende interesse zal notaris Ros om 14.30 uur nogmaals de lezing over het leventestament verzorgen.

De beurs vindt plaats in Hotel Haarlem (v.d. Valk) in Haarlem Zuid (Schalkwijk). De toegang is gratis. 

Klik hier voor meer info over de beurs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *