Nieuwe website notarishuisijmond.nl vanaf vandaag on-line

Posted by: NHIJ Category: Algemeen Comments: 0

Na vele jaren is de zo vertrouwde website in zijn geheel vervangen door een website die nog beter aansluit bij de stijl en uitstraling van het kantoor. Vanaf vandaag is het resultaat voor alle cliënten en relaties zichtbaar.

De nieuwe site werd in nauw overleg met Elly van der Klei en Peter Luit gemaakt. Doelstellingen waren vooral geconcentreerd rondom ‘rust, kleur en duidelijke informatie’. Op basis van die uitgangspunten is de website vooral qua informatie kort en bondig gebleven met een overzichtelijk menu.

‘De wens om veel kleur in te brengen werd ingevuld door een schilderij uit de spreekkamer van het kantoor in IJmuiden te gebruiken als achtergrond, waarbij de oranje tint goed aansloot bij het logo’, aldus Elly van der Klei. Nieuw is het onderdeel ‘lezingen’, een agenda met inschrijfmogelijkheid om lezingen op onze vaste lokatie in de bibliotheek van Velserbroek te kunnen volgen. Ook worden daar nog de maandelijkse gratis inloop spreekuren gehouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *